Bed & Breakfast De Bongerd: Kamer B&B / gehele gastenverblijf

Gastvrij overnachten in het centrum van  Nederland. Sfeer van vroeger,  gecombineerd met veel ruimte op  de begane grond en buiten. Oude  details, zoals een antieke stalraam, vide, een bedstee en houten balken, zijn gecombineerd met een gezellige en comfortabele inrichting.

B&B De Bongerd is gemaakt in een sfeervol vrijstaand Gastenverblijf. Deze heeft twee gasten/slaapkamers. De kamers zijn te bereiken via een vaste trap. Een kinderbed kan indien gewenst worden bijgeplaatst. In de gezamenlijke beneden ruimte kunt u gebruik maken van de koelkast en (combi) magnetron. Ook is er een kinderstoel aanwezig.

Rondom de B&B zijn verschillende (speel)tuinen en terrassen aangelegd, waar u als gast kunt genieten van het uitzicht. Ook is er een prachtige boomgaard aangelegd met diverse fruitbomen. Het fruit aan onze fruitbomen mag u plukken voor een lekkere appeltaart, pruimenjam, of appelmoes. Zelf maken we van ons fruit ook sap voor het ontbijt de Bed and Breakfast. Op het terrein vindt u daarnaast onze scharrelende kippen, konijnen, geiten, poesjes en (teddy)schapen. Een echte knuffelweide.  

Hoe ons fruit tot sap wordt geperst

Baby konijntjes voor het eerst buiten

Leblammetjes in de box